6 september 2018

Arrangementen

Feesten & Partijen
Een tuinfeest, huwelijksfeest of housewarming? Sfeer en stijlvolle catering geven net dat extra. De wijnen, speciale bieren, cocktails, hapjes, borrelplanken en zelfs maaltijden op uw verzoek. In samenspraak kan worden bepaald wat er zal worden verzorgd en door wie.
Wijn, lunch & diner op locatie
Een bijzonder moment, een sfeervolle locatie, met diegene om je heen waar het dan echt om gaat. Stijlvol afscheid nemen van het vrijgezellenbestaan? Kies voor een lunch in bijvoorbeeld een wijngaard. Verschillende delicate gangen in een romantische setting met opgemaakte tafel en ruimte voor speech en muziek.
Lunchen in de wijngaard
Het is mogelijk om te lunchen midden in de wijngaard. Groesbeek kent geweldig mooie wijngaarden in een idyllische omgeving. Een optie is bijvoorbeeld om een korte rondleiding te doen bij het Nederlands wijnbouwcentrum en vervolgens in dezelfde wijngaard een 4-gangen lunch of diner te nuttigen. De beleving in de wijngaard is optimaal. Er is ruimte om te speechen en op verzoek kunnen we voor muzikale begeleiding zorgen.
Foodtruck & Muziek
Instant party! Het enige wat je hoeft te doen is mensen uitnodigen. Wine on Wheels regelt de catering en de band verzorgt de muzikale omlijsting. In samenspraak kan worden gekozen voor verschillende opties in verschillende prijsklassen. Dus voor iedereen feest!
- Back to Hank -